Inspiratie

Team

Speel je met je team op een toernooi of doe je mee aan een competitie? Maak een onoverwinnelijke indruk door als eenheid en goed gekleed op het sportveld, zaal of strand te verschijnen! Kies een t-shirt of polo in je clubkleuren en laat deze full color bedrukken en gebruik ze als tenue of als warmloop shirt. Ook met een teamsweater of hoodie in clubkleuren en logo kun je eenheid uitstralen als je op weg bent naar en van de wedstrijd, of als je na afloop iets lekkers neemt in de kantine.

Werken op locatie

Goed werk is de beste reclame die bestaat. Maar mensen moeten natuurlijk wel weten, wie dat werk levert. Laat daarom een sweater, hoodie, t-shirt of polo bedrukken met jouw bedrijfsnaam erop. Elke keer als jij en je team top werk afleveren in goed uitziende bedrijfskleding, wordt jouw bedrijfsnaam in verband gebracht met kwaliteitswerk. 

Bedrijfskleding

Het is prettig als je bezoekers zien bij wie ze terecht kunnen voor vragen. Of dat nu in een kapsalon, winkel is of in een dierentuin, duidelijkheid is belangrijk.

Bedrijfskleding catering

Zorg voor een uniforme uitstraling van jouw personeel in je bar, restaurant en op je terras! Vergeet ook de bezorgers niet. Maak een frisse en professionele indruk met een shirt, polo, sweater of hoodie met je logo erop.

Bedrijfsuitje

Heb je een uitje georganiseerd? Het teamgevoel nog meer vergroten? Dat kan door uniforme shirts te dragen. Zo creëer je nog meer het gevoel van saamhorigheid.

Sport evenement (toernooi)

Organiseer je een sportevenement of een toernooi? Laat dan voor elk team een ander kleur shirt of polo bedrukken. Bedenk afzonderlijke teamnamen en maak aparte logo’s per team. Zo kun je makkelijk de spelers uit elkaar houden en krijgt je evenement extra flair.

Skiweekend

Ga je met een groep vrienden of collega’s de pistes onveilig maken? Bestel sweaters of hoodies met een leuke print!

Vrijgezellenfeest

Val op tijdens het vrijgezellenfeest dat je organiseert voor je vriend of vriendin! Kies een felle kleur shirt, polo, sweater of hoodie en laat ze full color bedrukken met schreeuwende teksten.

Beurs, braderie of andere promotie

Sta je binnenkort met jouw team op een beurs, braderie of doe je een andere vorm van promotie? Laat dan shirts, polo’s, sweaters of hoodies bedrukken met je logo en bedrijfsnaam in full color!

Speciale gelegenheid

Is opa 80 jaar geworden? Haal je je vriend of vriendin op van het vliegveld na een lange reis? Heb je een surpriseparty gepland? Heb je een act voorbereid voor een huwelijksfeest, jubileum of ander feest? Bedruk een shirt met een speciale tekst of opdruk in full color!

Eigen design

Ben je een vlogger en wil je je volgers de kans geven om jouw merchandise te kopen? Of ben je creatief en wil je graag je eigen ontwerp dragen? Dat kan allemaal als je je shirt, polo, sweater of hoodie vorm geeft in onze tool.

Band

Speel je in een band? Druk dan je naam en logo op een shirt, polo, sweater of hoodie! De bandleden kunnen deze kleding dragen, maar je kunt het ook weggeven of verkopen aan je fans.

Kinderfeestje

Vier je de verjaardag van je kids? Kies een thema en laat shirts bedrukken! Best lastig om alle kinderen bij elkaar te houden. Maar als je een opvallende kleur shirt kiest, kun je de kids makkelijker zien als je op pad gaat.