Over ons

Het ervaren team van shirtprintservice.nl drukt jouw ontwerp op t-shirts, polo’s, sweaters of hoodies vanuit onze bedrijfsruimte in de Waarderpolder in Haarlem.

Om je optimaal van dienst te zijn hebben we het proces zo makkelijk mogelijk gemaakt:

 

 • Eenvoudige navigatie op de site
  Wij richten ons uitsluitend op het bedrukken van kleding en daardoor is onze site erg overzichtelijk, terwijl we diverse kwaliteitskleding in allerlei kleuren en maten aanbieden.

 • Online tool om je ontwerp te maken
  Samen met onze IT-partner hebben we een tool ontwikkeld die zo soepel mogelijk werkt en door middel van periodieke updates proberen we deze nog beter te maken.

 • Afname vanaf 1 stuk
  In tegenstelling tot veel andere aanbieders kun je bij ons al vanaf 1 stuk afnemen. In tegenstelling tot veel andere aanbieders zijn wij in staat om onze opstart- en instelkosten beperkt te houden, waardoor we al vanaf 1 stuk voordelig kunnen aanbieden.

 • Altijd full-color opdruk
  Onze manier van produceren is gericht of full color prints en wij zijn in staat deze voordelig aan te bieden. Daardoor zijn onze verkoopprijzen erg duidelijk en sta je niet voor verassingen tijdens het ontwerpen van je shirt, polo, sweater of hoodie.

 • Snelle service
  Zonder tegenbericht wordt je bestelling binnen enkele dagen opgestuurd.

 

 

Waarom we dit doen?

Shirtprintservice.nl is onderdeel van RPX Online B.V. en de oprichters hebben in de jaren 90 al een passie ontwikkeld voor het vormgeven en produceren van shirts. Met de printtechnieken en de mogelijkheden die het internet biedt, is het team de uitdaging aangegaan om in heel Nederland de aanbieder van jouw keuze te worden.